Cif Prof. Cream 2 L - folyékony súrolószer

Cif Prof. Cream 2 L - folyékony súrolószer

Cif Prof. Cream 2 L - folyékony súrolószer

1 690 Ft + Áfa (2 146 Ft)
db
Kedvencekhez
Mennyiségi kedvezmény
1+  db
-
2 146 Ft/db
60+  db
-5%
2 039 Ft/db
Folyékony súrolószer citrom illattal

A Cif Professional Cream Lemon karcmentesen tisztító folyékony súrolószer. Alkalmazható konyhában és szaniter helyiségekben minden kemény és érzékeny felület karcmentes tisztítására, legyen az akár rozsdamentes acél-, kerámia- vagy zománcozott felület (pl. tűzhely, edények, mosdókagyló). Eltávolítja az olyan makacs szennyeződéseket, mint a leégett ételmaradványok, zsíros szennyeződések,szappan- és vízkőlerakódások, és kellemes citrom illatot hagy maga után.

Előnyök • Alkalmas zománcozott, rozsdamentes, műanyag, laminált és vinil felületek tisztítására • Karcmentesen tisztít • A makacs szennyez+ődéseket is eltávolítja • Kellemes citrom illatot biztosít
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
A Diversey a világ vezető vállalata a tisztítással, higiéniával és fertőtlenítéssel kapcsolatos megoldások területén. Jelentős tapasztalattal rendelkezünk valamennyi szektorban, beleértve az étel- és italipart, a szállodaipart, az épülettisztítást, a kiskereskedelmet és a kórházakat is. Minden termékünk biztonsági adatlapokkal rendelkezik, használatuk csak a leírásoknak megfelelően ajánlott!
Adatok
Cikkszám
Flex0004