Cif Prof. Cream 2 L - folyékony súrolószer

Cif Prof. Cream 2 L - folyékony súrolószer
Folyékony súrolószer citrom illattal

A Cif Professional Cream Lemon karcmentesen tisztító folyékony súrolószer. Alkalmazható konyhában és szaniter helyiségekben minden kemény és érzékeny felület karcmentes tisztítására, legyen az akár rozsdamentes acél-, kerámia- vagy zománcozott felület (pl. tűzhely, edények, mosdókagyló). Eltávolítja az olyan makacs szennyeződéseket, mint a leégett ételmaradványok, zsíros szennyeződések,szappan- és vízkőlerakódások, és kellemes citrom illatot hagy maga után.

Előnyök • Alkalmas zománcozott, rozsdamentes, műanyag, laminált és vinil felületek tisztítására • Karcmentesen tisztít • A makacs szennyez+ődéseket is eltávolítja • Kellemes citrom illatot biztosít
1 690 Ft + ÁFA
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Mennyiségi kedvezmény
Adatok
Részletek
A Diversey a világ vezető vállalata a tisztítással, higiéniával és fertőtlenítéssel kapcsolatos megoldások területén. Jelentős tapasztalattal rendelkezünk valamennyi szektorban, beleértve az étel- és italipart, a szállodaipart, az épülettisztítást, a kiskereskedelmet és a kórházakat is. Minden termékünk biztonsági adatlapokkal rendelkezik, használatuk csak a leírásoknak megfelelően ajánlott!
Mennyiségi kedvezmény
MennyiségKedvezményTermék ára
1 db vagy több kevesebb mint 60 db - 2 146 Ft/db
60 db vagy több   5 % 2 039 Ft/db
Adatok
Cikkszám
Flex0004
Tömeg
2 kg/db
Webáruház készítés